Een heerlijk gerecht vol verse groente & kip kerrie. Makkelijk om te maken en snel op tafel!
Wokgroente in kerrie-kokossaus.
Ingrediënten
- 400 gram cambadjaanse wokgroente
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 kipfilets
- 200 ml kokosmelk
- 2 el kerriepoeder
- 1 el paprikapoeder
- 1 kippenbouillonblokje
- snuf peper
- olijfolie
- 150 gram volkorenrijst
Instructies
- Zet een pan water op en kook de rijst volgens de bereidingswijze op verpakking.
- Pel en snipper de ui en knoflook en snijd de kipfilet in blokjes.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui en knoflook glazig. Voeg na 3 minuten de kipfiletblokjes toe en bak dit mee tot de kip gaar is.
- Voeg de kerriepoeder en de paprikapoeder met een verkruimeld kippen bouillonblokje toe en roerbak dit even mee met de kip. (Laat het niet aanbranden.)
- Voeg de kokosmelk toe en laat dit zachtjes pruttelen.
- Verhit een wokpan met olijfolie en wok de wokgroente beetgaar.
- Voeg de wokgroente toe aan de pan met de kerrie. Roer alles goed door met een snufje peper.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle