Een heerlijke romige aardappelschotel die makkelijk om te maken is.
Aardappelgratin.
Ingrediënten
- 500 gram aardappelschijfjes
- 125 ml slagroom
- 125 ml volle melk
- 3 teentjes knoflook
- 60 gram geraspte kaas
- snuf nootmuskaat
- snuf peterselie
- snuf zout
- snuf peper
- roomboter (ongezouten)
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng de aardappelschijfjes met de melk, slagroom, 2 geperste knoflookteentjes en kruiden.
- Wrijf de ovenschaal in met een knoflookteentje die je door de helft snijd.
- Smeer de schaal in met een beetje boter. Giet de aardappelmengsel in de schaal.
- Verdeel de geraspte kaas over de schotel.
- Zet de schotel in de oven voor 35 á 40 minuten.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle