Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

RECEPTEN TAARTEN, CHEESECAKES & TOETJES

Elixir d’Anvers Advocaat ijs toetje.

Zin in een mega lekker toetje? Dan kan je deze zeker eens maken! Een heerlijk advocaat toetje met stracciatella ijs met een bodem van bastognekoek kruimels.

Elixir d’Anvers Advocaat ijs toetje.

Zin in een mega lekker toetje? Dan kan je deze zeker eens maken! Een heerlijk advocaat toetje met stracciatella ijs met een bodem van bastognekoek kruimels.
Voorbereidingstijd 2 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 7 min
Gang Dessert
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 5 bastognekoeken
  • 4 bolletjes stracciatella ijs
  • flinke scheut Elixir d’Anvers Advocaat
  • 1 tl Elixir d’Anvers Likeur

Instructies
 

  • Breek de Bastognekoeken en maal in de keukenmachine tot kleine stukjes of kruimels.
  • Meng de kruimels met 1 tl Elixir d’Anvers Likeur. Verdeel de kruimels voor een mooi bodempje in de dessertglazen. ( bewaar nog een klein beetje voor de garnering ) Schenk een laagje Elixir d’Anvers Advocaat over de bodem.
  • Schep 2 bolletjes stracciatella ijs erin. Bestrooi met nog wat Bastognekoek kruimels en genieten maar!
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord advocaat, feestelijke toetjes, toetjes

Dit recept is tot stand gekomen door een samenwerking met Elixir d’Anvers.be

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.