Zin in een mega lekker toetje? Dan kan je deze zeker eens maken! Een heerlijk advocaat toetje met stracciatella ijs met een bodem van bastognekoek kruimels.
Elixir d’Anvers Advocaat ijs toetje.
Ingrediënten
- 5 bastognekoeken
- 4 bolletjes stracciatella ijs
- flinke scheut Elixir d’Anvers Advocaat
- 1 tl Elixir d’Anvers Likeur
Instructies
- Breek de Bastognekoeken en maal in de keukenmachine tot kleine stukjes of kruimels.
- Meng de kruimels met 1 tl Elixir d’Anvers Likeur. Verdeel de kruimels voor een mooi bodempje in de dessertglazen. (bewaar nog een klein beetje kruimel voor de garnering) Schenk een laagje Elixir d’Anvers Advocaat over de bodem.
- Schep 2 bolletjes stracciatella ijs erin. Bestrooi met nog wat Bastognekoek kruimels en genieten maar!
- Eetsmakelijk!
Dit recept is tot stand gekomen door een samenwerking met Elixir d’Anvers.be
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle