Ook zo dol op avocado? Maak een heerlijke bruschetta met avocado en tomaten. Ideaal voor een heerlijk tussendoortje of gezellig bij de borrel!



AVOCADO BRUSCHETTA MET TOMAAT & BALSAMICO AZIJN.
Ingrediënten
- 1 ciabatta brood
- 1 zak diepvries avocado stukjes (Fast Fruit) of 2 avocado's
- 1 el Griekse yoghurt
- 200 gram snoeptomaten mix
- een aantal basilicum blaadjes
- een scheut balsamic azijn
- peper
- zout
- ½ el peterselie
Instructies
- Laat de avocado stukjes ontdooien.
- Snijd de ciabatta brood in reepjes en rooster dit in de broodrooster.
- Snijd de tomaten door de helft en meng in een kom met de balsamico azijn, peper en zout.
- Snijd de basilicumblaadjes in reepjes.
- Pureer de avocado en roer daarna de Griekse yoghurt, snuf peper en zout naar smaak en de peterselie door heen.
- Smeer de ciabatta broodjes in met de avocado spread.
- Top af met de gemarineerde stukjes tomaat en wat basilicumblaadjes.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle