AVOCADO BRUSCHETTA MET TOMAAT & BALSAMICO AZIJN.

Ook zo dol op avocado? Maak een heerlijke bruschetta met avocado en tomaten. Ideaal voor een heerlijk tussendoortje of gezellig bij de borrel!

AVOCADO BRUSCHETTA MET TOMAAT & BALSAMICO AZIJN.

Ook zo dol op avocado? Maak een heerlijke bruschetta met avocado en tomaten. Ideaal voor een heerlijk tussendoortje of gezellig bij de borrel!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje
Porties 15 stuks

Ingrediënten
  

  • 1 ciabatta brood
  • 1 zak diepvries avocado stukjes (Fast Fruit) of 2 avocado's
  • 1 el Griekse yoghurt
  • 200 gram snoeptomaten mix
  • een aantal basilicum blaadjes
  • een scheut balsamic azijn
  • peper
  • zout
  • ½ el peterselie

Instructies
 

  • Laat de avocado stukjes ontdooien.
  • Snijd de ciabatta brood in reepjes en rooster dit in de broodrooster.
  • Snijd de tomaten door de helft en meng in een kom met de balsamico azijn, peper en zout.
  • Snijd de basilicumblaadjes in reepjes.
  • Pureer de avocado en roer daarna de Griekse yoghurt, snuf peper en zout naar smaak en de peterselie door heen.
  • Smeer de ciabatta broodjes in met de avocado spread.
  • Top af met de gemarineerde stukjes tomaat en wat basilicumblaadjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord avocado recepten, borrelhapjes, bruschette

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk