AVOCADO BRUSCHETTA MET TOMAAT & BALSAMICO AZIJN.

Als je een liefhebber bent van avocado, dan is deze bruschetta met avocado en tomaten een heerlijke traktatie. Perfect voor een smakelijk tussendoortje of om te delen bij de borrel!

AVOCADO BRUSCHETTA MET TOMAAT & BALSAMICO AZIJN.

Als je een liefhebber bent van avocado, dan is deze bruschetta met avocado en tomaten een heerlijke traktatie. Perfect voor een smakelijk tussendoortje of om te delen bij de borrel!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje
Porties 15 stuks

Ingrediënten
  

  • 1 ciabatta brood
  • 1 zak diepvries avocado stukjes (Fast Fruit) of 2 avocado's
  • 1 el Griekse yoghurt
  • 200 gram snoeptomaten mix
  • een aantal basilicum blaadjes
  • een scheut balsamic azijn
  • peper
  • zout
  • ½ el peterselie

Instructies
 

  • Laat de avocado stukjes ontdooien.
  • Snijd de ciabatta brood in reepjes en rooster dit in de broodrooster.
  • Snijd de tomaten door de helft en meng in een kom met de balsamico azijn, peper en zout.
  • Snijd de basilicumblaadjes in reepjes.
  • Pureer de avocado en roer daarna de Griekse yoghurt, snuf peper en zout naar smaak en de peterselie door heen.
  • Smeer de ciabatta broodjes in met de avocado spread.
  • Top af met de gemarineerde stukjes tomaat en wat basilicumblaadjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord avocado recepten, borrelhapjes, bruschette

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39