Een makkelijk recept voor een heerlijke aardappelsalade met ui, augurk en bieslook.


Aardappelsalade
Ingrediënten
- 400 gram vastkokende aardappelen
- ½ ui
- 2 el mayonaise
- 2 el creme fraiche
- 1 el volle yoghurt
- ½ el mosterd
- 15 gram bieslook
- 3 aurgurken
- Olijfolie
- zout
- peper
Instructies
- Schil de aardappelen en snijd in plakjes.
- Spoel de aardappelplakjes af en kook met een snuf zout beetgaar.
- Giet de aardappelplakjes af, spoel om met koud water en zet opzij om verder af te koelen.
- Pel en snijd de ui in hele dunne halve ringen.
- Snijd de augurken in kleine blokjes en de bieslook fijn.
- Meng in een kom de mayonaise, crème fraiche, yoghurt, mosterd met de ui en bieslook.
- Schep voorzichtig de aardappelplakjes door de saus.
- Breng op smaak met zout & peper en klein scheutje olijfolie
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle