Aardappelsalade.

Een makkelijk recept voor een heerlijke aardappelsalade met ui, augurk en bieslook.

Aardappelsalade

Een makkelijk recept voor heerlijke aardappelsalade met ui, augurk en bieslook.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gram vastkokende aardappelen
  • ½ ui
  • 2 el mayonaise
  • 2 el creme fraiche
  • 1 el volle yoghurt
  • ½ el mosterd
  • 15 gram bieslook
  • 3 aurgurken
  • Olijfolie
  • zout
  • peper

Instructies
 

  • Schil de aardappelen en snijd in plakjes.
  • Spoel de aardappelplakjes af en kook met een snuf zout beetgaar.
  • Giet de aardappelplakjes af, spoel om met koud water en zet opzij om verder af te koelen.
  • Pel en snijd de ui in hele dunne halve ringen.
  • Snijd de augurken in kleine blokjes en de bieslook fijn.
  • Meng in een kom de mayonaise, crème fraiche, yoghurt, mosterd met de ui en bieslook.
  • Schep voorzichtig de aardappelplakjes door de saus.
  • Breng op smaak met zout & peper en klein scheutje olijfolie
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappel recepten, aardappelsalade, salade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk