ITALIAANSE BOL MET AVOCADO & ROSBIEF.

Geniet van een heerlijke Italiaanse bol, rijkelijk belegd met romige avocado en malse rosbief.

ITALIAANSE BOL MET AVOCADO & ROSBIEF.

Geniet van een heerlijke Italiaanse bol, rijkelijk belegd met romige avocado en malse rosbief.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 italiaanse bollen
  • 2 avocado's
  • 2 tl groene pesto
  • 150 gram rosbief
  • handje kiemmix
  • Parmezaanse kaas, geschaafd
  • truffelmayonaise (naar smaak)
  • handje Pijnboompitten, geroosterd
  • peper en zout

Instructies
 

  • Snijd de Italiaanse bollen open.
  • Prak het vruchtvlees van de avocado in een kommetje fijn. Breng op smaak met peper, zout en groene pesto.
  • Besmeer de onderkant van de bollen royaal met de avocado met groene pesto.
  • Beleg met de plakken rosbief.
  • Voeg een handje kiemmix toe op de rosbief.
  • Strooi vervolgens wat geschaafde Parmezaanse kaas over de rosbief.
  • Druppel naar smaak de heerlijke truffelmayonaise over de broodjes.
  • Verdeel de geroosterde pijnboompitten erover.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord brood recepten, lunch recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39