Ook zo gek op curry? Wat dacht je van deze gele curry gevuld met spinazie, paprika & kip. Ik heb hem gemaakt met gele rijst. (kan je zelf maken met wat kurkuma) Dit gerecht staat binnen 25 minuten op tafel.



Makkelijke gele curry met spinazie & kip.
Ingrediënten
- 150 gram rijst
- 200 gram spinazie
- 1 rood paprika
- 2 kipfilets
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 pakje gele curry (Conimex)
- 200 ml kokosmelk
- 3 el rijstwater
- 1 tl kurkuma
- olijfolie
- peper
- zout
Instructies
- Kook de rijst met 1 tl kurkuma volgens de beschrijving op de verpakking.
- Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes.
- Snijd de kipfilet in blokjes of reepjes.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de paprika, ui, knoflook en kipfilet gaar. Roer de currypasta, kokosmelk en 3 el rijstwater erdoor en laat dit op laag vuur zachtjes pruttelen.
- Voeg de spinazie toe aan de curry en laat dit al roerend slinken.
- Breng op smaak met wat peper en zout.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle