Bananentaartje met blauwe bessen & walnoten.

Ik ben gek op bananencake of bananenbrood. In de kast stond nog een pak Cakemix die op moest en in de schaal nog 2 oude bananen. Hier maken we natuurlijk iets lekkers van!

Bananentaartje met blauwe bessen & walnoten.

Ik ben gek op bananencake of bananenbrood. In de kast stond nog een pak Cakemix die op moest en in de schaal nog 2 oude bananen. Hier maken we natuurlijk iets lekkers van!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 10 minuten
Gang Koek & Gebak

Ingrediënten
  

  • 1 pak cakemix van AH
  • 2 rijpe bananen
  • 4 eieren
  • 200 gram roomboter
  • 2 handen blauwe blessen
  • 2 handen walnoten
  • poedersuiker

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 145 graden.
  • Bekleed een ronde bakblik met bakpapier.
  • Mix de boter met de eieren tot een mooi mengsel. Voeg de 2 bananen in stukjes toe en mix dit voor 2 minuten luchtig.
  • Voeg de Cakemix toe en mix dit op hoge stand nog eens 4 minuten.
  • Roer met een lepel de walnoten en de blauwe bessen door het beslag heen en giet het mengsel in een bakblik.
  • Bak dit in 50 á 60 minuten gaar en garneer met wat poedersuiker.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord appelcake, appeltaartje, bananen, blauwe bessen

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle