Pastasalade met carpaccio.

Een heerlijke simpele salade met maar een aantal ingrediënten! Binnen 10 min heb je al een heerlijke salade op tafel staan. Bekijk al mijn salade recepten hier!

Pastasalade met carpaccio.

Een heerlijke simpele salade met maar een aantal ingrediënten! Binnen 10 min heb je al een heerlijke salade op tafel staan.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht, Salade
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram salade pasta casarecce
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 pakje carpaccio
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • handje pijnboompitten
  • 100 gram gemengde sla
  • 2 el truffelmayonaise

Instructies
 

  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de pasta afkoelen.
  • Snijd de carpaccio in repen (of stukken) en rasp de parmezaanse kaas grof.
  • Meng de carpaccio door de pasta en meng dit met de sla en 4 el truffel mayonaise.
  • Garneer met de pijnboompitten en overige parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord carpaccio, carpaccio salade, pasta salade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39