Ik vond nog mini eierkoeken in de kast. Nog 1 dag houdbaar, wat zonde! Maar terwijl ik dit dacht kwam ik gelijk op een idee. Waarom zou je hier geen wentelteefjes van kunnen maken?
Wentelteefjes van eierkoeken.
Ik vond nog mini eierkoeken in de kast. Nog 1 dag houdbaar, wat zonde! Maar terwijl ik dit dacht kwam ik gelijk op een idee. Waarom zou je hier geen wentelteefjes van kunnen maken?
Ingrediënten
- 5 oude mini eierkoeken
- 2 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 60 ml melk
- kaneel
- suiker
- boter
Instructies
- Meng de melk, eieren, vanillesuiker en 1 tl kaneel in een kom.
- Leg een eierkoek in de kom en laat dit even weken. Ze mogen niet TE nat worden.
- Verwarm ondertussen een koekenpan met een klontje boter.
- Bak de eierkoeken aan beide kanten goudbruin.
- Strooi wat suiker en kaneel op de wentelteefjes.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leave a comment