Een perfect snackje! Een gehaktballetje met Cheddar kaas, sla, tomaat en een augurkje. Heerlijk met een dipje van mayonaise, ketchup/curry en mosterd.


Cheeseburger gehaktballetjes op een stokje.
Ingrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 ei
- 3 el paneermeel
- 2 tl bruine suiker
- 1 el paprikapoeder
- 2 tl komijn
- ½ chilipoeder
- 1 el ketchup of curry
- 2 tl tijm
- peper
- zout
Garnering
- ijsbergsla
- 4 augurken
- 9 cherrytomaatjes
- 5 plakjes cheddar kaas
- olijfolie
- 17 cocktailprikkers
Instructies
- Pel en snipper de ui en knoflook heel fijn.
- Meng het gehakt met de ui, knoflook en overige ingrediënten en kneed alles goed door.
- Maak balletjes van ongeveer 30 gram.
- Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de gehaktballetjes gaar.
- Snijd de cherry tomaatjes in twee, snijd de sla en augurk in stukjes en de cheddar kaas in vieren.
- Garneer elk cocktailprikkertje met een half cherrytomaatje, stukje sla, plakje augurk met een stukje cheddarkaas. Prik als laatste een gehaktballetje aan het stokje.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle