Ook zo dol op Asperges? Heerlijk smullen van dit witte goud. Dit gerecht is lekker & simpel. De asperges met de tortellini en zalm is een geweldige combinatie en geschikt voor het hele gezin!


Tortelloni met asperges & zalm.
Ingrediënten
- 250 gram Ricotta & Spinazie Tortelloni (jumbo)
- 8 á 10 witte asperges
- 1 stuk gerookte zalm
- melk
- 3 el zuivelspread bieslook
- zout
- handje pijnboompitten
- handje geraspte Parmezaanse kaas
Instructies
- Kook de tortellini beetgaar zoals op de verpakking staat beschreven.
- Was en schil de asperges.
- Breng een grote pan met een scheutje melk aan de kook en kook de asperges met een snuf zout 7 minuten en giet af.
- Breek de zalm in stukken en verwarm in een koekenpan met 3 el zuivelspread.
- Voeg de pasta toe aan de zalm en roer voorzichtig doorheen.
- Verhit een grillpan en rooster de asperges aan twee kanten tot ze mooi gestreept zijn.
- Serveer de pasta met de asperges. garneer met wat pijnboompitten en geraspte parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Lekker!
Bijzondere maar een lekkere combi. Vanavond gemaakt en de kinderen hebben zitten smullen.