Tortellini met asperges & zalm.

Ook zo dol op Asperges? Heerlijk smullen van dit witte goud. Dit gerecht is lekker & simpel. De asperges met de tortellini en zalm is een geweldige combinatie en geschikt voor het hele gezin!

Tortelloni met asperges & zalm.

Ook zo dol op Asperges? Heerlijk smullen van dit witte goud. Dit gerecht is lekker & simpel. De asperges met de Tortelloni en zalm is een geweldige combinatie en geschikt voor het hele gezin!
4 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gram Ricotta & Spinazie Tortelloni (jumbo)
  • 8 á 10 witte asperges
  • 1 stuk gerookte zalm
  • melk
  • 3 el zuivelspread bieslook
  • zout
  • handje pijnboompitten
  • handje geraspte Parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Kook de tortellini beetgaar zoals op de verpakking staat beschreven.
  • Was en schil de asperges.
  • Breng een grote pan met een scheutje melk aan de kook en kook de asperges met een snuf zout 7 minuten en giet af.
  • Breek de zalm in stukken en verwarm in een koekenpan met 3 el zuivelspread.
  • Voeg de pasta toe aan de zalm en roer voorzichtig doorheen.
  • Verhit een grillpan en rooster de asperges aan twee kanten tot ze mooi gestreept zijn.
  • Serveer de pasta met de asperges. garneer met wat pijnboompitten en geraspte parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord asperges, witgoud

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Tortellini met asperges & zalm.

  1. Bijzondere maar een lekkere combi. Vanavond gemaakt en de kinderen hebben zitten smullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle