Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Baksels

Baksels

Recepten

Pasta met broccoli en spekjes.

Ingrediënten voor 4 personen:
250 gram vlinderpasta
1 grote ui
3 teentjes knoflook
1 stonk broccoli
250 ml slagroom
100 gram parranorasp
1 groentebouillonblokje
250 gram spekjes
peper en zout
olijfolie

Bereiding:
1. Kook de pasta met de groentebouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de broccoli in hele kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes.

2. Pel en  snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook en spekjes 5 min. Doe de kleine roosjes broccoli erbij en bak dit 5 minuten mee. Giet de pasta af en bewaar 100 ml kookvocht. Voeg de slagroom, zakje geraspte kaas met 100 ml kookvocht toe aan de  broccoli met spekjes en verwarm dit met deksel 5 minuten op laag vuur.

3. Voeg de pasta toe en roer de pasta goed door de saus.

Eetsmakelijk!

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.