Pasta met aubergine.

Een heerlijk en eenvoudig recept voor pasta met aubergine. Binnen 25 minuten op tafel! Een lekker gerecht voor groot en klein.

Pasta met aubergine.

Een heerlijk en eenvoudig recept voor pasta met aubergineBinnen 25 minuten op tafel! Een lekker gerecht voor groot en klein.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram pasta
  • 1 aubergine
  • 1 grote ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 ml kookroom
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el italiaanse kruiden
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • 2 takjes basilicum
  • 1 groente bouillonblokje
  • parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Pel en snipper de ui en knoflook en snijd de aubergine in blokjes.
  • Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en de basilicum fijn.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook en de aubergine blokjes. Voeg na 4 minuten de Italiaanse kruiden, paprikapoeder, basilicum en de zongedroogde tomaatjes toe. Roer dit goed door.
  • Giet de kookroom erbij met flink wat geraspte parmezaanse kaas en laat dit even zachtjes pruttelen.
  • Roer de pasta door de saus en voeg eventueel naar smaak nog wat peper en zout toe. Garneer met wat geraspte kaas en eventueel wat basilicum.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta, vegetarische recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk