Een heerlijk en eenvoudig recept voor pasta met aubergine. Binnen 25 minuten op tafel! Een lekker gerecht voor groot en klein.


Pasta met aubergine.
Ingrediënten
- 150 gram pasta
- 1 aubergine
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 150 ml kookroom
- 1 el paprikapoeder
- 1 el italiaanse kruiden
- 5 zongedroogde tomaatjes
- 2 takjes basilicum
- 1 groente bouillonblokje
- parmezaanse kaas
- olijfolie
- peper
- zout
Instructies
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Pel en snipper de ui en knoflook en snijd de aubergine in blokjes.
- Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en de basilicum fijn.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook en de aubergine blokjes. Voeg na 4 minuten de Italiaanse kruiden, paprikapoeder, basilicum en de zongedroogde tomaatjes toe. Roer dit goed door.
- Giet de kookroom erbij met flink wat geraspte parmezaanse kaas en laat dit even zachtjes pruttelen.
- Roer de pasta door de saus en voeg eventueel naar smaak nog wat peper en zout toe. Garneer met wat geraspte kaas en eventueel wat basilicum.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle