Snel en makkelijk! Zet dit pastagerecht binnen no time op tafel. Een pasta met zalm, doperwten in een romige saus.
Romige pasta met zalm.
Ingrediënten
- 1 blik Princes roze zalm (klein blikje)
- 100 ml slagroom of (light kookroom voor gezonde versie)
- 150 gram pasta naar keuze
- 1 groente bouillonblokje
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 50 gram doperwten (diepvries)
- 1 el Italiaanse kruiden
- peper
- zout
Instructies
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui en knoflook glazig. Voeg de doperwten toe. Roerbak dit 5 minuten mee.
- Vervolgens voeg je de slagroom en de Italiaanse kruiden toe. Laat de saus wat dikker worden door het zachtjes te laten pruttelen. Roer voorzichtig en de stukjes wilde roze zalm en pasta toe.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle