Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu’s

bakken

bakken

HOOFDGERECHTEN RECEPTEN

Romige pasta met zalm.

Van Princes had ik een mooi pakket ontvangen met verschillende vis. Vandaag doen we lekker makkelijk. Pasta met roze zalm van Princes.

Ingrediënten voor 4 personen:
1 blikje Princes roze zalm (418 gr)
200 ml creme fraiche
250 gr champignons
300 gr pasta
1 groente bouillonblokje
2 ui
3 teentjes knoflook
150 gr doperwten (diepvries)
2 el Italiaanse kruiden
zout en peper

Bereidingswijze:
1. Kook de pasta met bouillonblokje volgens de bereidingswijze op het pak.

2. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.

3. Doe wat olijfolie in een pan en fruit de ui met de knoflook aan. Voeg na 2-3 minuten de champignons en de doperwten toe. Bak dit 6-8 minuten totdat de champignons een beetje bruin zijn.

4. Vervolgens voeg je de creme fraiche, de italiaanse kruiden en de Princes wilde roze zalm toe. Meng alles door elkaar.

Eetsmakelijk!
Recept van Lekker&Simpel

Heb jij dit recept al geprobeerd?

Ik ben benieuwd wat jij ervan vind? Deel jou creatie op Instagram of Facebook door de hashtag #ETENMETDANIELLE te gebruiken of tag mij in je bericht.
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.