Ciabatta Carpaccio Bruschetta.

Bereid je voor op een feestelijke verwennerij met deze smaakvolle Ciabatta Carpaccio Bruschetta, een perfect borrelhapje of als voorgerecht voor de kersttafel. Met malse carpaccio, knapperig ciabatta brood en een harmonie van smaken, zal dit gerecht je gasten zeker betoveren.

Ciabatta Carpaccio Bruschetta.

Bereid je voor op een feestelijke verwennerij met deze smaakvolle Ciabatta Carpaccio Bruschetta, een perfect borrelhapje of als voorgerecht voor de kersttafel. Met malse carpaccio, knapperig ciabatta brood en een harmonie van smaken, zal dit gerecht je gasten zeker betoveren.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Borrelhapje
Porties 12 broodjes

Ingrediënten
  

  • 1 ciabatta brood, in 12 plakken gesneden
  • 300 gram carpaccio
  • rucola
  • 75 gram pijnboompitten, geroosterd
  • 150 gram Parmezaanse kaas, dun geschaafd
  • balsamicodressing
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Pers 2 knoflookteentjes uit en meng dit met wat olijfolie.
  • Bestrijk elk plakje ciabatta aan 1 kant met de knoflook-olie.
  • Leg de plakken ciabatta op een bakplaat. Bak ze in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge pan op middelhoog vuur tot ze lichtbruin en geurig zijn en zet opzij.
  • Neem het geroosterde ciabatta brood uit de oven en garneer elk broodje met wat rucola.
  • Daarop plakjes carpaccio en garneer met de pijnboompitten en parmezaanse kaas.
  • Druppel wat balsamicodressing over de ciabatta broodjes.
  • Serveer onmiddellijk.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord carpaccio, feestelijke hapjes, kerst recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Copyright 2024 | Eten met Danielle