Speculaas brownies.

Ik ben gek op brownies. Wat dacht je van brownies met speculaas? Ken je die nog niet? Snel proberen dan!

Speculaas brownies.

Ik ben gek op brownies. Wat dacht je van brownies met speculaas? Ken je die nog niet? Snel proberen dan!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 35 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 12 stuks

Ingrediënten
  

  • 225 gram ongezouten boter
  • 200 gram pure chocolade
  • 200 gram  melk chocolade
  • 5 eieren
  • 225 gram bruine basterdsuiker
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 4 á 6 speculaasjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een brownie bakblik met bakpapier. Smelt de boter met beide soorten chocolade in een pannetje. Dit kan in een kom op een pannetje met kokend water.
  • Klop de eieren samen met de suiker in 3 minuten luchtig met de mixer. Doe het chocolademengsel bij de opgeklopte eieren en klop dit met een garde door. Voeg het zelfrijzend bakmeel toe en roer dit er luchtig doorheen.
  • Giet een bodempje beslag in de bakvorm en leg hier een laagje speculaasjes op. Stapel hier 2 laagjes speculaasjes op en giet het overige beslag overheen. Druk de speculaasjes nog even onder voordat je het de oven in zet, want ze willen omhoog.
  • Bak de brownie in ongeveer 35 minuten gaar. Hij mag nog nat en smeuïg zijn van binnen! Dit is het lekkerst. Laat de brownie afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord brownies, speculaasbrownies

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk