Dol op plaattaarten en dit keer heb ik een plaattaart met asperges en gerookte zalm gemaakt. Super makkelijk en ontzettend lekker!



Plaattaart met asperges.
Dol op plaattaarten en dit keer heb ik een plaattaart met asperges en gerookte zalm gemaakt. Super makkelijk en ontzettend lekker!
Ingrediënten
- 1 rol bladerdeeg van Tante Fanny
- 8 asperges
- 3 eieren
- 200 gram warm gerookte zalm
- 1/2 pakje zuivelspread bieslook
- snuf italiaanse kruiden
- snuf knoflookzout
- handje geraspte kaas
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Schil de asperges en snijd het kontje eraf. Kook ze 7 minuten en laat goed uitlekken en droog deppen.
- Kook de eieren hard en zet opzij.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Rol het bladerdeeg uit en vouw de zijkanten om voor een randje. Prik wat gaatjes in het deeg en smeer het bladerdeeg in met zuivelspread.
- Leg de aspergers hierop en omheen bedek je de plaattaart met stukjes zalm.
- Garneer met wat knoflookzout, Italiaanse kruiden en wat geraspte kaas en zet in de oven voor 20 minuten.
- Haal de plaattaart uit de oven en bestrooi met stukjes ei.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
2 Comments

april 15, 2022 at 4:42 PMStaat vanavond op het menu!
Dit is echt zo lekker hé!
april 15, 2022 at 4:41 PM