Plaattaart met asperges.

Dol op plaattaarten en dit keer heb ik een plaattaart met asperges en gerookte zalm gemaakt. Super makkelijk en ontzettend lekker!

Plaattaart met asperges.

Dol op plaattaarten en dit keer heb ik een plaattaart met asperges en gerookte zalm gemaakt. Super makkelijk en ontzettend lekker!
4 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 rol bladerdeeg
  • 8 asperges
  • 3 eieren
  • 200 gram warm gerookte zalm
  • ½ pakje zuivelspread bieslook
  • snuf italiaanse kruiden
  • snuf knoflookzout
  • handje geraspte kaas

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Schil de asperges en snijd het kontje eraf. Kook ze 7 minuten en laat goed uitlekken en droog deppen.
  • Kook de eieren hard en zet opzij.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Rol het bladerdeeg uit en vouw de zijkanten om voor een randje. Prik wat gaatjes in het deeg en smeer het bladerdeeg in met zuivelspread.
  • Leg de aspergers hierop en omheen bedek je de plaattaart met stukjes zalm.
  • Garneer met wat knoflookzout, Italiaanse kruiden en wat geraspte kaas en zet in de oven voor 20 á 25 minuten.
  • Haal de plaattaart uit de oven en bestrooi met stukjes ei.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord asperges, pizza, plaattaart

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Plaattaart met asperges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39