Bloemkoolpuree met kerrie.

De lekkerste bloemkoolpuree. Bloemkoolpuree kan je vervangen voor aardappelpuree. Heerlijk met wat kerrie.

Bloemkoolpuree met kerrie.

De lekkerste bloemkoolpuree. Bloemkoolpuree kan je vervangen voor aardappelpuree. Heerlijk met wat kerrie.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 12 minuten
Totale tijd 17 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 bloemkool
  • 1 kippen bouillonblokje
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el crème fraiche 
  • 60 gram parmezaanse kaas
  • 1 el peterselie
  • 1 el kerriepoeder
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Snijd de bloemkool in roosjes en zet met wat water en 1 bouillonblokje in een ruime pan op het vuur en breng dit aan de kook.
  • Kook de bloemkool 12 minuten. Als de bloemkool gaar is laat je dit goed uitlekken zodat alle vocht eruit is. 
  • Pers de knoflook fijn en voeg de dit samen met de crème fraiche, kerriepoeder en de parmezaanse kaas aan de bloemkool toe en stamp dit in een mooie gladde puree. 
  • Roer wat peterselie door de puree en voeg eventueel naar smaak wat peper en zout toe
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bloemkool, bloemkoolpuree

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39