Een makkelijk gerecht en snel klaar. Je kan dit gerecht al een avond van te voren klaarmaken en zodra je thuis bent in de oven schuiven. Ideaal toch?!
Ovenschotel met krieltjes, groente en kip.
Ingrediënten
- 450 gram voorgekookte mini krieltjes of aardappelblokjes
- 125 gram warm gerookte kipfiletreepjes (jumbo)
- 1 tomaat
- ½ courgette
- 1 rood paprika
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 el creme fraiche
- 1 el paprikapoeder
- snuf uienpoeder
- snuf knoflookpoeder
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1 tl zout
- 80 gram Parrano Snippers Originale
- olijfolie
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de aardappeltjes even op zodat ze wat zachter en gaar worden.
- Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de tomaat, paprika en courgette in kleine blokjes.
- Meng in een kom de aardappeltjes met de kip en groente.
- Voeg alle kruiden en de créme fraiche toe en schep alles door elkaar.
- Doe alles in een ovenschaal en bestrooi met de kaas.
- Zet de schaal voor ongeveer 25 á 30 minuten in de oven.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle