Ovenschotel met krieltjes, groente & kip.

Een makkelijk gerecht en snel klaar. Je kan dit gerecht al een avond van te voren klaarmaken en zodra je thuis bent in de oven schuiven. Ideaal toch?!

Ovenschotel met krieltjes, groente en kip.

Een makkelijk gerecht en snel klaar. Je kan dit gerecht al een avond van te voren klaarmaken en zodra je thuis bent in de oven schuiven. Ideaal toch?!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 450 gram voorgekookte mini krieltjes of aardappelblokjes
  • 125 gram warm gerookte kipfiletreepjes (jumbo)
  • 1 tomaat
  • ½ courgette
  • 1 rood paprika
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el creme fraiche
  • 1 el paprikapoeder
  • snuf uienpoeder
  • snuf knoflookpoeder
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1 tl zout
  • 80 gram Parrano Snippers Originale
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de aardappeltjes even op zodat ze wat zachter en gaar worden.
  • Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de tomaat, paprika en courgette in kleine blokjes.
  • Meng in een kom de aardappeltjes met de kip en groente.
  • Voeg alle kruiden en de créme fraiche toe en schep alles door elkaar.
  • Doe alles in een ovenschaal en bestrooi met de kaas.
  • Zet de schaal voor ongeveer 25 á 30 minuten in de oven.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappelschotel, Kip & Gevogelte, krieltjes, ovenschotel

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk