Wortelcake.

Deze carrotcake oftewel wortelcake is lekker luchtig, kruidig en smeuïg. Dit is de snelle versie met een kant en klaar cake- mix maar net zo lekker!

Wortelcake.

Deze carrotcake oftewel wortelcake is lekker luchtig, kruidig en smeuïg. Dit is de simpele versie maar net zo lekker!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 55 minuten
Totale tijd 1 uur 5 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 15 plakken

Ingrediënten
  

  • 1 Koopmans Kruidcake
  • 75 gram ongezouten roomboter
  • 100 ml water
  • 3 eieren
  • 1 flinke winterpeen
  • 2 handen notenmix

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • Vet de cakevorm in met boter of bakspray.
  • Klop de boter met de mixer zacht en romig in een beslagkom. 
  • Voeg de cakemix, 100 ml water en de 3 eieren in één keer toe. Roer het geheel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad beslag.
  • Rasp de wortel en voeg dit toe aan het beslag. Voeg de noten toe en roer dit door het beslag. Giet het beslag in de vorm en bak de cake ongeveer 55 minuten.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bakrecepten, cake, carretcake, wortelcake

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle