ITALIAANSE BOL MET AVOCADO & ZALM.

Geniet van een heerlijke Italiaanse bol, rijkelijk belegd met romige avocado en zalm en heerlijk met de zoete kick van de zelfgemaakte honing-mosterddressing.

Italiaanse bol met avocado en zalm.

Geniet van een heerlijke Italiaanse bol, rijkelijk belegd met romige avocado en zalm en heerlijk met de zoete kick van de zelfgemaakte honing-mosterddressing.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2  italiaanse bollen
  • 2 avocado's
  • 150 gram gerookte zalm
  • handje pijnboompitten, geroosterd
  • handje kiemmix
  • zout en peper naar smaak

Voor de honing-mosterddressing:

  • 2 el olijfolie
  • 2 el honing
  • 1 el Dijon-mosterd

Instructies
 

  • Meng de honing, olijfolie en Dijon-mosterd in een kleine kom. Proef en pas de smaak aan naar wens door meer honing of mosterd toe te voegen.
  • Snijd de Italiaanse bollen open.
  • Prak het vruchtvlees van de avocado in een kommetje fijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • Besmeer de onderkant van de bollen royaal met de avocado
  • Beleg daarbovenop de plakjes gerookte zalm.
  • Voeg een handje kiemmix toe op de zalm.
  • Druppel naar smaak de heerlijke honing-mosterddressing over de broodjes.
  • Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitten over de kiemmix.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord brood recepten, lunch recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39