Haricots verts met spekjes, noten & parmezaanse kaas.

Knapperige haricots verts met notenmix, spekjes en parmezaanse kaas. Een feestje op je bord.

Haricots verts met spekjes, noten & parmezaanse kaas.

Knapperige haricots verts met notenmix, spekjes en parmezaanse kaas. Een feestje op je bord.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gram haricots verts
  • ½ groente bouillonblokje
  • 125 gram spekblokjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ zakje salademix met walnoten en geschaafde amandel ( Jumbo)
  • ½ limoen
  • parmezaanse kaas
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de haricots verts 4-5 minuten met een ½ groente bouillonblokje. Giet ze af en laat uitlekken.
  • Pel en snipper de ui en knoflook.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de spekblokjes en de ui met knoflook.
  • Leg de haricots verts in een schaal en besprenkel met wat limoensap.
  • Schep de spekjes met uimengsel op de bonen en garneer met de notenmix en rasp wat parmezaanse kaas erover.
  • Heerlijk om zo te eten of als bijgerecht met krieltjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gezonde recepten, haricots verts

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk