Knapperige haricots verts met notenmix, spekjes en parmezaanse kaas. Een feestje op je bord.


Haricots verts met spekjes, noten & parmezaanse kaas.
Ingrediënten
- 250 gram haricots verts
- ½ groente bouillonblokje
- 125 gram spekblokjes
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- ½ zakje salademix met walnoten en geschaafde amandel ( Jumbo)
- ½ limoen
- parmezaanse kaas
- olijfolie
Instructies
- Kook de haricots verts 4-5 minuten met een ½ groente bouillonblokje. Giet ze af en laat uitlekken.
- Pel en snipper de ui en knoflook.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de spekblokjes en de ui met knoflook.
- Leg de haricots verts in een schaal en besprenkel met wat limoensap.
- Schep de spekjes met uimengsel op de bonen en garneer met de notenmix en rasp wat parmezaanse kaas erover.
- Heerlijk om zo te eten of als bijgerecht met krieltjes.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle