Honig heeft een aantal mixen en sauzen vegetarisch gemaakt. Vorige week mocht ik een pakket ontvangen met verschillende kruidenmixen. Vandaag heb ik de Vegetarische bami ketjap gemaakt. Een smaakvol gerecht & lekker makkelijk om te maken voor een snelle hap.
Vegetarische bami ketjap.
Ingrediënten
- 1/2 pakje kruidenmix bami ketjap vegetarisch (honig)
- 150 gram bami of volkoren spaghetti
- 1 rood paprika
- 1 ui
- 75 gram champignons
- 200 gram gebroken sperziebonen
- 2 eieren
- scheutje ketjap manis
- olijfolie
- gedroogde peterselie
- water
- snuf zout
- handje cashewnoten
Instructies
- Kook de bami volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de paprika in grove stukken, de ui in halve ringen en de champignons in kwarten.
- Verhit wat olijfolie in een wokpan en wok de sperziebonen, paprika, ui en champignons voor 5 minuten op hoogvuur.
- Voeg de helft van de kruidenmix en helft water toe. ( staat aangegeven op de verpakking van de kruidenmix), roer dit door en laat dit op zacht vuur 10 minuten zachtjes stoven met een deksel.
- Bak ondertussen met een snuf zout en wat peterselie een omelet en snijd in stukjes.
- Voeg de bami toe, hussel alles door elkaar heen met nog een extra scheutje ketjap manis.
- Garneer met de stukjes omelet en cashewnoten.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle