Vegetarische bami ketjap.

Honig heeft een aantal mixen en sauzen vegetarisch gemaakt. Vorige week mocht ik een pakket ontvangen met verschillende kruidenmixen. Vandaag heb ik de Vegetarische bami ketjap gemaakt. Een smaakvol gerecht & lekker makkelijk om te maken voor een snelle hap.

Vegetarische bami ketjap.

Honig heeft een aantal mixen en sauzen vegetarisch gemaakt. Vorige week mocht ik een pakket ontvangen met verschillende kruidenmixen. Vandaag heb ik de Vegetarische bami ketjap gemaakt. Een smaakvol gerecht & lekker makkelijk om te maken voor een snelle hap. 
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1/2 pakje kruidenmix bami ketjap vegetarisch (honig)
  • 150 gram bami of volkoren spaghetti
  • 1 rood paprika
  • 1 ui
  • 75 gram champignons
  • 200 gram gebroken sperziebonen
  • 2 eieren
  • scheutje ketjap manis
  • olijfolie
  • gedroogde peterselie
  • water
  • snuf zout
  • handje cashewnoten

Instructies
 

  • Kook de bami volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de paprika in grove stukken, de ui in halve ringen en de champignons in kwarten.
  • Verhit wat olijfolie in een wokpan en wok de sperziebonen, paprika, ui en champignons voor 5 minuten op hoogvuur.
  • Voeg de helft van de kruidenmix en helft water toe. ( staat aangegeven op de verpakking van de kruidenmix), roer dit door en laat dit op zacht vuur 10 minuten zachtjes stoven met een deksel.
  • Bak ondertussen met een snuf zout en wat peterselie een omelet en snijd in stukjes.
  • Voeg de bami toe, hussel alles door elkaar heen met nog een extra scheutje ketjap manis.
  • Garneer met de stukjes omelet en cashewnoten.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bami ketjap, honig, makkelijke recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk