Hartige taartjes of bladerdeeg hapjes vind ik heerlijk. Wat dacht je van deze ronde bladerdeeg pizza hapjes? Heerlijk met geitenkaas, rode ui met tomaat.
Bladerdeeg pizza’s met geitenkaas.
Hartige taartjes of bladerdeeg hapjes vind ik heerlijk. Wat dacht je van deze ronde bladerdeeg pizza hapjes? Heerlijk met geitenkaas, rode ui met tomaat.
Ingrediënten
- 6 stuks bladerdeeg
- 1/2 rode ui
- 125 gram geitenkaas naturel plakjes van Bettine
- 4 cherrytomaatjes
- 1 ei
- wat honing
- snuf tijm
- snuf peper
- snuf knoflookzout
Instructies
- Ontdooi 6 plakjes bladerdeeg en verwarm de oven voor op 180 graden.
- Haal uit elk plakje bladerdeeg een groot rondje (bijv met een kom) en leg dit op een bakplaat met bakpapier.
- Maak met een iets kleiner kommetje een lichte inkeping op ongeveer 1 cm vanaf de rand. (niet te hard doorduwen)
- Snijd de tomaatjes in stukjes en de rode ui in dunne reepjes.
- Verkruimel de geitenkaas over de pizza's en beleg met wat reepjes rode ui en stukjes tomaat.
- Snuf tijm, peper en knoflookzout erover en bestrijk de randjes met eigeel.
- Zet de pizza's in de oven voor 15 á 20 minuten.
- Druppel wat honing over de pizza's zodra ze uit de oven komen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leave a comment