Bladerdeeg pizza’s met geitenkaas.

Hartige taartjes of bladerdeeg hapjes vind ik heerlijk. Wat dacht je van deze ronde bladerdeeg pizza hapjes? Heerlijk met geitenkaas, rode ui en tomaat.

Bladerdeeg pizza’s met geitenkaas.

Hartige taartjes of bladerdeeg hapjes vind ik heerlijk. Wat dacht je van deze ronde bladerdeeg pizza hapjes? Heerlijk met geitenkaas, rode ui en tomaat.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Borrelhapje, Snack, voorgerecht
Porties 6 hapjes

Ingrediënten
  

  • 6 stuks bladerdeeg
  • ½ rode ui
  • 125 gram geitenkaas naturel plakjes van Bettine
  • 4 cherrytomaatjes
  • 1 ei
  • honing
  • snuf tijm
  • snuf peper
  • snuf knoflookpoeder

Instructies
 

  • Ontdooi 6 plakjes bladerdeeg en verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Haal uit elk plakje bladerdeeg een groot rondje (bijv met een kom) en leg dit op een bakplaat met bakpapier.
  • Maak met een iets kleiner kommetje een lichte inkeping op ongeveer 1 cm vanaf de rand. (niet te hard doorduwen)
  • Snijd de tomaatjes in stukjes en de rode ui in dunne reepjes.
  • Verkruimel de geitenkaas over de pizza's en beleg met wat reepjes rode ui en stukjes tomaat.
  • Snuf tijm, peper en knoflookpoeder erover en bestrijk de randjes met eigeel.
  • Zet de pizza's in de oven voor 15 á 20 minuten.
  • Druppel wat honing over de pizza's zodra ze uit de oven komen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bladerdeeg, bladerdeeg met geitenkaas, bladerdeeghapjes, hartige hapjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk