Hartige taartjes of bladerdeeg hapjes vind ik heerlijk. Wat dacht je van deze ronde bladerdeeg pizza hapjes? Heerlijk met geitenkaas, rode ui en tomaat.
Bladerdeeg pizza’s met geitenkaas.
Ingrediënten
- 6 stuks bladerdeeg
- ½ rode ui
- 125 gram geitenkaas naturel plakjes van Bettine
- 4 cherrytomaatjes
- 1 ei
- honing
- snuf tijm
- snuf peper
- snuf knoflookpoeder
Instructies
- Ontdooi 6 plakjes bladerdeeg en verwarm de oven voor op 180 graden.
- Haal uit elk plakje bladerdeeg een groot rondje (bijv met een kom) en leg dit op een bakplaat met bakpapier.
- Maak met een iets kleiner kommetje een lichte inkeping op ongeveer 1 cm vanaf de rand. (niet te hard doorduwen)
- Snijd de tomaatjes in stukjes en de rode ui in dunne reepjes.
- Verkruimel de geitenkaas over de pizza's en beleg met wat reepjes rode ui en stukjes tomaat.
- Snuf tijm, peper en knoflookpoeder erover en bestrijk de randjes met eigeel.
- Zet de pizza's in de oven voor 15 á 20 minuten.
- Druppel wat honing over de pizza's zodra ze uit de oven komen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle