Kletskoppen.

Kletskoppen opeten ben ik erg goed in! Als ik een pak open heb, dan moet het op. Voor vele een probleem denk ik? Maar wist je dat je kletskoppen heel makkelijk zelf kan maken? Ik dacht zelf altijd dat er pinda’s in zaten maar dat is helemaal niet zo! Maar wat dan wel? Kijk snel voor het recept.

Kletskoppen.

Kletskoppen opeten ben ik erg goed in! Als ik een pak open heb, dan moet het op. Voor vele een probleem denk ik? Maar wist je dat je kletskoppen heel makkelijk zelf kan maken? Ik dacht zelf altijd dat er pinda's in zaten maar dat is helemaal niet zo! Maar wat dan wel? Kijk snel voor het recept.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 7 min
Totale tijd 12 min
Gang Koek & Gebak
Porties 25 koekjes

Ingrediënten
  

  • 60 gram boter (ongezout)
  • 60 gram amandelen
  • 150 gram bruine suiker
  • 3 el melk
  • snuf zout
  • 60 gram bloem
  • 1 tl kaneel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Smelt de boter in een steelpan. Zodra de boter gesmolten is, vuur uit en roer de suiker doorheen.
  • Hak de amandelen en zet opzij.
  • Voeg de melk, snuf zout, kaneel en de bloem toe en roer dit allemaal goed door elkaar heen zodat er geen bonkjes zijn. Roer de amandelen doorheen.
  • Bekleed de bakplaat met bakpapier en schep met een theelepel (2 schepjes bij kleine theelepel, 1 groot schepje grote theelepel ) hoopjes. Verspreid de hoopjes goed, want de koekjes lopen natuurlijk heel dun uit.
  • Bak de koekjes 6-7 minuten en laat ze op het bakpapier goed afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord kletskoppen, koekjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk