Spaghetti met venkel & salami.

Geniet van een heerlijke maaltijd met deze smakelijke combinatie van spaghetti, venkel en salami. En… Het staat in slechts 25 minuten op tafel!

Spaghetti met venkel & salami.

Geniet van een heerlijke maaltijd met deze smakelijke combinatie van spaghetti, venkel en salami. En… Het staat in slechts 25 minuten op tafel!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram spaghetti
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 venkel
  • 120 gram milde salami worst
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 groente bouillonblokje
  • snuf peterselie
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de spaghetti met een groente bouillonblokje beetgaar.
  • Snijd de ui in dunne halve ringen en snijd de knoflook fijn.
  • Verwijder de harde kern van de venkel en snijd de venkel in dunne reepjes en de salami in kleine blokjes.
  • Verhit wat olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook, venkel en de salami blokjes voor 10 minuten.
  • Voeg de paprikapoeder, peterselie en blik tomaten toe.
  • Laat de saus 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • Voeg eventueel nog wat peper en zout naar smaak toe.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta gerechten, salami

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39