Een heerlijke maaltijd van spaghetti met venkel en salami en binnen 25 minuten staat het op tafel!


Spaghetti met venkel & salami.
Ingrediënten
- 150 gram spaghetti
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 venkel
- 120 gram milde salami worst
- 1 el paprikapoeder
- 1 groente bouillonblokje
- snuf peterselie
- zout
- peper
- olijfolie
Instructies
- Kook de spaghetti met een groente bouillonblokje beetgaar.
- Snijd de ui in dunne halve ringen en snijd de knoflook fijn.
- Verwijder de harde kern van de venkel en snijd de venkel in dunne reepjes en de salami in kleine blokjes.
- Verhit wat olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook, venkel en de salami blokjes voor 10 minuten.
- Voeg de paprikapoeder, peterselie en blik tomaten toe.
- Laat de saus 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg eventueel nog wat peper en zout naar smaak toe.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle