Spaghetti met venkel & salami.

Een heerlijke maaltijd van spaghetti met venkel en salami en binnen 25 minuten staat het op tafel!

Spaghetti met venkel & salami.

Een lekkere & snelle maaltijd van spaghetti met venkel en salami en binnen 25 minuten staat het op tafel!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram spaghetti
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 venkel
  • 120 gram milde salami worst
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 groente bouillonblokje
  • snuf peterselie
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de spaghetti met een groente bouillonblokje beetgaar.
  • Snijd de ui in dunne halve ringen en snijd de knoflook fijn.
  • Verwijder de harde kern van de venkel en snijd de venkel in dunne reepjes en de salami in kleine blokjes.
  • Verhit wat olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook, venkel en de salami blokjes voor 10 minuten.
  • Voeg de paprikapoeder, peterselie en blik tomaten toe.
  • Laat de saus 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • Voeg eventueel nog wat peper en zout naar smaak toe.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta gerechten, salami

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk