Een romige pasta met broccoli en kaassaus. Een lekker makkelijk recept en snel klaar!
Rode linzen pasta met broccoli en kaassaus.
Ingrediënten
- 250 gram rode linzen pasta
- 1 stronk broccoli
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 2 kipfilets
- 100 gram cherry tomaten
- 1 kippen bouillonblokje
- 200 ml slagroom
- 100 gram parmezaanse kaas rasp
- olijfolie
- snuf peper
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de cherry tomaten door de helft.
- Snijd de kipfilets in hele kleine blokjes.
- Zet een pan water op het vuur en kook de broccoli in 5 minuten beetgaar.
- Verhit wat olijfolie in een wokpan en bak de ui, knoflook, tomaten en de kip voor 5 minuten.
- Als de kip gaar is voeg je de slagroom en geraspte kaas met een snuf peper toe en verkruimel het kippen bouillonblokje boven de pan. Laat de saus zachtjes al roerend pruttelen. Roer de broccoli en pasta voorzichtig door de saus en verwarm dit voor 2 minuten mee.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle