Een romige pasta met roosjes broccoli en kaassaus. Een lekker makkelijk recept en snel klaar!
Rode linzen pasta met broccoli en kaassaus.
Een romige pasta met roosjes broccoli en kaassaus. Een lekker makkelijk recept en snel klaar!
Ingrediënten
- 250 gram rode linzen pasta
- 2 kipfilets
- 100 gram cherry tomaten
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 1 stronk broccoli
- 1 kippenbouillonblokje
- 250 ml slagroom
- 100 gram parmezaanse kaas rasp
- olijfolie
- snuf peper
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd ondertussen de broccoli in hele kleine roosjes. Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
- Snijd de kipfilets in hele kleine stukjes.
- Zet een pan water op het vuur en kook de broccoli beetgaar.
- Verhit wat olijfolie in een wokpan en bak de ui, knoflook en de kip voor 5 minuten.
- Als de kip gaar is voeg je de slagroom met een snuf peper toe en verkruimel het kippenbouillonblokje boven de pan. Als de slagroom gaat pruttelen voeg je de geraspte parmezaanse kaas toe. Kook dit zachtjes al roerend voor 5 minuten tot een mooie saus. ( De saus zal dikker worden) Roer de broccoli en pasta voorzichtig door de saus en verwarm dit voor 2 minuten mee.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leave a comment