Vegetarische groente curry.

Deze vegetarische curry zet je in een handomdraai op tafel. Ideaal als je restjes groente overhebt en het is ook nog eens gezond!

Vegetarische groente curry.

Deze vegetarische curry zet je in een handomdraai op tafel. Ideaal als je restjes groente overhebt en het is ook nog eens gezond! 
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram couscous
  • 125 gram snijbonen
  • ¼ bloemkool
  • 1 rood ui
  • 4 handen spinazie
  • ½ groente bouillonblokje
  • 1 pakje rode currypasta van Conimex
  • 200 ml kokosmelk
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de snijbonen in reepjes. 
  • Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
  • Pel en snipper de ui fijn.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en roerbak de ui, bloemkool en snijbonen even goed aan. Laat dit voor 10 minuten met deksel zachtjes stoven.
  • Voeg na 5 minuten de spinazie toe en laat dit ook mee stoven.
  • Roer de rode curry, kokosmelk en een ½ bouillonblokje door de groente en laat dit met deksel nog eens 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • De saus is klaar als de bloemkool beetgaar is.
  • Bereid ondertussen de couscous zoals op de verpakking staat vermeld.
  • Verdeel de couscous over de borden en schep de curry erover. 
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord currygerecht, vegetarische recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk