Deze vegetarische curry zet je in een handomdraai op tafel. Ideaal als je restjes groente overhebt en het is ook nog eens gezond!


Vegetarische groente curry.
Ingrediënten
- 150 gram couscous
- 125 gram snijbonen
- ¼ bloemkool
- 1 rood ui
- 4 handen spinazie
- ½ groente bouillonblokje
- 1 pakje rode currypasta van Conimex
- 200 ml kokosmelk
- olijfolie
Instructies
- Snijd de snijbonen in reepjes.
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
- Pel en snipper de ui fijn.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en roerbak de ui, bloemkool en snijbonen even goed aan. Laat dit voor 10 minuten met deksel zachtjes stoven.
- Voeg na 5 minuten de spinazie toe en laat dit ook mee stoven.
- Roer de rode curry, kokosmelk en een ½ bouillonblokje door de groente en laat dit met deksel nog eens 10 minuten zachtjes pruttelen.
- De saus is klaar als de bloemkool beetgaar is.
- Bereid ondertussen de couscous zoals op de verpakking staat vermeld.
- Verdeel de couscous over de borden en schep de curry erover.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle