Pitabroodje met frisse tonijnsalade en taugé.

Een heerlijk broodje met komkommer, zelfgemaakte frisse tonijnsalade en taugé. Makkelijk en snel om te maken. Geniet ervan! Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!

Pitabroodje met frisse tonijnsalade en taugé.

Een heerlijk broodje met komkommer, zelfgemaakte frisse tonijnsalade en taugé. Makkelijk en snel om te maken. Geniet ervan!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 pitabroodjes

Ingrediënten
  

  • 2 pitabroodjes
  • blikje tonijn
  • 1/2 appel
  • 1/2 tl mosterd
  • 1 1/2 el licht en romig calve mayonaise
  • 1 el kwark
  • 1 klein rode ui
  • 3 augurken
  • snuf peterselie
  • zout
  • peper
  • plakjes komkommer
  • handje taugé

Instructies
 

  • Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
  • Laat de tonijn goed uitlekken.
  • Snijd de ui, augurken en appel fijn (ik gooi het een aantal seconden in de keukenmachine) Roer dit in een kom met de tonijn.
  • Schep de mayonaise, kwark, mosterd en peterselie erbij en meng alles goed door elkaar.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Beleg de pitabroodjes met plakjes komkommer, flinke schep tonijnsalade en wat taugé erop.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gezonde recepten, lunch recepten, pitabroodjes, tonijnsalade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk