Appelflap wraps.

Zin in appelflappen maar geen bladerdeeg in huis? Deze heerlijke appelflappen zijn gemaakt met wraps. Heerlijk voor een dessert of als tussendoortje. 

Appelflap wraps.

Zin in appelflappen maar geen bladerdeeg in huis? Deze heerlijke appelflappen zijn gemaakt met wraps. Heerlijk voor een dessert of als tussendoortje. 
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Dessert, Tussendoortje
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 tortilla wraps
  • 2 appels
  • 1 handje rozijnen
  • 1 el kaneel
  • 2 el kristalsuiker
  • klontje boter

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Schil en snijd de appels in kleine blokjes en meng dit in een kom samen met de rozijnen, suiker en kaneel.
  • Snijd de wraps door de helft.
  • Verwarm een klein klontje boter in een koekenpan en bak op zacht vuur de appel met de rozijnen zodat ze heerlijk zacht en sticky worden.
  • Vul de wraps met wat warme appelmengel, vouw dit op en leg ze in de ovenschaal.
  • Verwarm de appelflap wraps ongeveer 8-10 minuten in de oven.
  • Heerlijk met een bolletje ijs.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord appelflappen, appelflapwraps, bietenwraps, dessert

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle