Zin in appelflappen maar geen bladerdeeg in huis? Deze heerlijke appelflappen zijn gemaakt met wraps. Heerlijk voor een dessert of als tussendoortje.
Appelflap wraps.
Ingrediënten
- 2 tortilla wraps
- 2 appels
- 1 handje rozijnen
- 1 el kaneel
- 2 el kristalsuiker
- klontje boter
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Schil en snijd de appels in kleine blokjes en meng dit in een kom samen met de rozijnen, suiker en kaneel.
- Snijd de wraps door de helft.
- Verwarm een klein klontje boter in een koekenpan en bak op zacht vuur de appel met de rozijnen zodat ze heerlijk zacht en sticky worden.
- Vul de wraps met wat warme appelmengel, vouw dit op en leg ze in de ovenschaal.
- Verwarm de appelflap wraps ongeveer 8-10 minuten in de oven.
- Heerlijk met een bolletje ijs.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle