Kruidcake met appel & pecannoten.

Zin in een kruidcake? Ik heb gebruik gemaakt van de kruidcake mix van Koopmans. Een heerlijke cake vol met appel en pecannoten.

Kruidcake met appel & pecannoten.

Zin in een kruidcake? Ik heb gebruik gemaakt van de kruidcake mix van Koopmans. Een heerlijke cake vol met appel en pecannoten.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 1 uur
1 uur
Totale tijd 10 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 1 cake

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 150 graden.
  • Vet het bakblik in met bakspray.
  • Klop de boter met de mixer zacht en romig in een beslagkom. Voeg de cakemix, het water en de eieren in één keer toe.
  • Roer het geheel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut glad en daarna op de hoogste stand in 2 minuten tot een luchtig beslag.
  • Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes.
  • Hak de pecannoten. Roer de stukjes appel en de helft van de pecannoten door het kruidcake beslag. Doe het beslag in de cakevorm en bestrooi met overige stukjes pecannoten.
  • Bak de cake in ongeveer 60 minuten gaar.
  • Zet de cake in de cakevorm op een rooster en laat 10 minuten afkoelen. Haal de cake uit de vorm en laat de cake een uur op een rooster verder afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bakken, cake, kruidcake, noten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle