Stokbroodje met gerookte kip & taugé.

Proef de verrukkelijke combinatie van gerookte kip, knapperig stokbrood en een pittige honing Dijon dressing. Een heerlijke lunch, snel klaar en perfect om te delen!

Stokbroodje met gerookte kip & taugé.

Proef de verrukkelijke combinatie van gerookte kip, knapperig stokbrood en een pittige honing Dijon dressing. Een heerlijke lunch, snel klaar en perfect om te delen!
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 7 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 stokbrood
  • 200 gram gerookte kipfilet, in blokjes gesneden
  • handvol gemengde sla (bijv. rucola, veldsla, of spinazie)
  • handje pijnboompitten, licht geroosterd
  • flinke hand taugé
  • snuf paprikapoeder

Dressing:

  • 2 el mayonaise
  • 2 el honing
  • 1 el dijonmosterd
  • 1 el olijfolie

Instructies
 

  • Meng de mayonaise, honing, Dijon-mosterd en olijfolie in een kleine kom. Roer goed door elkaar tot de dressing goed gemengd is. Zet apart.
  • Meng In een kom de blokjes gerookte kip, sla, geroosterde pijnboompitten en taugé. Voeg de paprikapoeder toe en meng goed.
  • Snijd het stokbrood in tweeën.
  • Verdeel de gerookte kip salade gelijkmatig op de stokbrood. Drizzle de honing Dijon mosterd dressing erover.
  • Plaats de bovenste helften van het stokbrood erop.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gerookte kip, gezond broodje, lunch recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39