Gyros schotel met couscous.

Waan je even in Griekenland. Een heerlijk bordje met gyros-kip, paprika, courgette en aubergine. Heerlijk met tzatziki. Natuurlijk is dit recept makkelijk om te maken en snel klaar!

Gyros schotel met couscous.

Waan je even in Griekenland. Een heerlijk bordje met gyros-kip, paprika, courgette en aubergine. Heerlijk met tzatziki. Natuurlijk is dit recept makkelijk om te maken en snel klaar! 
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram couscous
  • 300 gram gyros kippendijfilet reepjes
  • 1 rood ui
  • 1 rood paprika
  • ½ courgette
  • ½ aubergine
  • olijfolie
  • snuf zout
  • snuf peper

voor de tzatziki:

  • 250 ml Griekse yoghurt
  • 3 teentjes knoflook
  • ½ komkommer
  • extra vierge olijfolie
  • snuf zout
  • snuf peper
  • munt

Instructies
 

  • Bereid de couscous zoals op de verpakking staat vermeld.
  • Snipper de ui en snijd de courgette, paprika en aubergine in blokjes.
  • Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui, samen met de paprika, aubergine en courgette voor ongeveer 5 minuten. 
  • Voeg de kippendijreepjes toe en bak dit voor 10 minuten mee tot de kip gaar is.
  • Maak ondertussen de Tzatziki.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord couscous, griekse recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39