Waan je even in Griekenland. Een heerlijk bordje met gyros-kip, paprika, courgette en aubergine. Heerlijk met tzatziki. Natuurlijk is dit recept makkelijk om te maken en snel klaar!



Gyros schotel met couscous.
Ingrediënten
- 150 gram couscous
- 300 gram gyros kippendijfilet reepjes
- 1 rood ui
- 1 rood paprika
- ½ courgette
- ½ aubergine
- olijfolie
- snuf zout
- snuf peper
voor de tzatziki:
- 250 ml Griekse yoghurt
- 3 teentjes knoflook
- ½ komkommer
- extra vierge olijfolie
- snuf zout
- snuf peper
- munt
Instructies
- Bereid de couscous zoals op de verpakking staat vermeld.
- Snipper de ui en snijd de courgette, paprika en aubergine in blokjes.
- Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui, samen met de paprika, aubergine en courgette voor ongeveer 5 minuten.
- Voeg de kippendijreepjes toe en bak dit voor 10 minuten mee tot de kip gaar is.
- Maak ondertussen de Tzatziki.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle