Couscous met gewokte andijvie & courgette.

Een vegetarisch couscoussalade met feta, andijvie en courgette. Ontzettend lekker, makkelijk om te maken en budgetproof!

Couscous met gewokte andijvie en courgette.

Een vegetarisch couscoussalade met feta, andijvie en courgette. Ontzettend lekker, makkelijk om te maken en budgetproof!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 120 gram volkoren couscous
  • 200 gram voorgesneden andijvie
  • ½ courgette
  • 2 rode uien
  • 1 el ras el hanout
  • 5 gram verse munt
  • 5 gram platte peterselie
  • olijfolie
  • 150 gram feta
  • ½ el honing
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Bereid de couscous zoals op de verpakking staat vermeld. (Meng ½ el ras el hanout toe aan het water.)
  • Snijd de courgette in blokjes en de uien in parten.
  • Verhit een wokpan met olijfolie en roerbak de courgetteblokjes, ui en de andijvie.
  • Voeg ½ el ras el hanout toe en roerbak dit voor 2 minuten mee.
  • Snijd ondertussen de munt en peterselie grof en verkruimel de feta kaas.
  • Meng in een grote kom de munt, peterselie, de helft van de feta kaas met een scheutje olijfolie en honing. Voeg de couscous en de helft van de groenten toe en meng alles door elkaar.
  • Breng op smaak met peper en zout en schep de overige groenten met de feta kruimels erover.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord couscoussalade, vegetarische recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Couscous met gewokte andijvie & courgette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk