Een vegetarisch couscoussalade met feta, andijvie en courgette. Ontzettend lekker, makkelijk om te maken en budgetproof!


Couscous met gewokte andijvie en courgette.
Ingrediënten
- 120 gram volkoren couscous
- 200 gram voorgesneden andijvie
- ½ courgette
- 2 rode uien
- 1 el ras el hanout
- 5 gram verse munt
- 5 gram platte peterselie
- olijfolie
- 150 gram feta
- ½ el honing
- peper
- zout
Instructies
- Bereid de couscous zoals op de verpakking staat vermeld. (Meng ½ el ras el hanout toe aan het water.)
- Snijd de courgette in blokjes en de uien in parten.
- Verhit een wokpan met olijfolie en roerbak de courgetteblokjes, ui en de andijvie.
- Voeg ½ el ras el hanout toe en roerbak dit voor 2 minuten mee.
- Snijd ondertussen de munt en peterselie grof en verkruimel de feta kaas.
- Meng in een grote kom de munt, peterselie, de helft van de feta kaas met een scheutje olijfolie en honing. Voeg de couscous en de helft van de groenten toe en meng alles door elkaar.
- Breng op smaak met peper en zout en schep de overige groenten met de feta kruimels erover.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Gisteren dit recept gemaakt en was erg lekker. Dit komt zeker in ons favoriete lijst.