Krieltjes met broccoli, bloemkool en biefstukreepjes.

Een lekker en makkelijk gerecht en geschikt voor het hele gezin. Dit gerecht is snel klaar en de kids zullen smullen!

Krieltjes met broccoli, bloemkool en biefstukreepjes.

Een lekker en makkelijk gerecht en geschikt voor het hele gezin. Dit gerecht is snel klaar en de kids zullen smullen!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram bloemkoolroosjes
  • 150 gram broccoliroosjes
  • 1 groente bouillonblokje
  • 200 gram krieltjes
  • 2 stuks biefstuk
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 el ketjap manis
  • 2 el sojasaus
  • 1 el honing
  • olijfolie
  • zout

Instructies
 

  • Kook de roosjes broccoli en bloemkool even kort (4 minuten) met een groente bouillonblokje.
  • Snijd ondertussen de biefstuk in reepjes en marineer met de ketjap manis, sojasaus, geperste knoflook en honing.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de krieltjes gaar en krokant. Breng de krieltjes op smaak met wat zout. Schep de groente erbij en bak dit even mee.
  • Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak de biefstukreepjes even 2 minuten snel aan.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord biefstuk, broccolischotel, eenpansgerechten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39