Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

HOOFDGERECHTEN RECEPTEN

Krieltjes met broccoli, bloemkool en biefstukreepjes.

Een lekker en makkelijk gerecht en geschikt voor het hele gezin. Dit gerecht is snel klaar en de kids zullen smullen!

Krieltjes met broccoli, bloemkool en biefstukreepjes.

Een lekker en makkelijk gerecht en geschikt voor het hele gezin. Dit gerecht is snel klaar en de kids zullen smullen!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram bloemkoolroosjes
  • 150 gram broccoliroosjes
  • 1 groentebouillon blokje
  • 200 gram krieltjes
  • 2 stuks biefstuk
  • 3 el ketjap manis
  • 2 el sojasaus
  • 1 el honing
  • 3 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • zout

Instructies
 

  • Kook de roosjes broccoli en bloemkool even kort (4 minuten) met een groentebouillon blokje.
  • Snijd ondertussen de biefstuk in reepjes en marineer met de ketjap manis, sojasaus, geperste knoflook en honing.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de krieltjes gaar en krokant. Breng de krieltjes op smaak met wat zout. Schep de groente erbij en bak dit even mee.
  • Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak de biefstukreepjes even 2 minuten snel aan.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord biefstuk, broccolischotel, eenpansgerechten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.