Italiaanse bol met beenham.

Geniet van een heerlijk broodje beenham, groene pesto, parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Een hemelse combinatie van smaken, perfect voor een heerlijke lunch. Buon Appetito!

Italiaanse bol met beenham.

Geniet van een heerlijk broodje beenham, groene pesto, parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Een hemelse combinatie van smaken, perfect voor een heerlijke lunch. Buon Appetito!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 Italiaanse bollen
  • 110 gram beenham, dun gesneden
  • 2 el groene pesto
  • handje sla
  • Parmezaanse kaas, geschaafd
  • pijnboompitten, geroosterd
  • Truffelmayonaise (naar smaak)

Instructies
 

  • Snijd de Italiaanse bollen open.
  • Besmeer de onderkant van de bollen royaal met groene pesto en daarna met wat sla.
  • Beleg met dunne plakjes beenham.
  • Strooi vervolgens wat geschaafde Parmezaanse kaas over de beenham.
  • Druppel naar smaak de heerlijke truffelmayonaise over de broodjes.
  • Verdeel de geroosterde pijnboompitten erover.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord brood, italiaanse bol, lunch recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39