Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

BAKKEN HAPJES & SNACKS RECEPTEN

Croissantdeeg met knakworst.

Croissantdeeg met knakworst.

Dit is zo’n makkelijk en lekker hapje. Vroeger maakte je dit als een traktatie op school en nu maak ik het als een snackje. Het is gewoon erg simpel maar verdomd lekker met wat curry.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Borrelhapje, lunchgerecht
Porties 24 hapjes

Ingrediënten
  

  • 1 blikje croissantdeeg voor 24 mini stuks
  • 1 blikje party knakworstjes
  • 1 ei
  • sesamzaad

Instructies
 

  • Verwarm de oven op 200 graden. Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier.
  • Rol het croissandeeg uit en snijd alle driehoekjes uit. Giet het blikje party knakworstjes af. Leg op elk driehoekje een knakworstje en rol op als een croissantje. Leg elk knakworstbroodje op de bakplaat.
  • Smeer alle knalworstbroodjes met een geklopt ei. Bestrooi vervolgens met wat sesamzaad. 
  • Bak de knakworstbroodjes 10 minuten.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bladerdeeghapjes, broodje worst, knakworstbroodjes, knakworsten, snack

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.