Croissantdeeg met knakworst.

Lekker snacken met deze mini broodjes met knakworst. Vroeger werd dit thuis vaak gemaakt als traktatie op school of bij de kerstlunch op school. Bij jou ook? Het is lekker simpel en erg lekker met eventueel wat curry. Ook leuk om dit samen met de kinderen te maken.

Croissantdeeg met knakworst.

Lekker snacken met deze mini broodjes met knakworst. Vroeger werd dit thuis vaak gemaakt als traktatie op school of bij de kerstlunch op school. Bij jou ook? Het is lekker simpel maar erg lekker met eventueel wat curry. Ook leuk om dit samen met de kinderen te maken.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Borrelhapje, lunchgerecht
Porties 24 hapjes

Ingrediënten
  

  • 1 blikje croissantdeeg voor 24 mini stuks
  • 1 blikje party knakworstjes
  • 1 ei
  • sesamzaad

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier.
  • Rol het croissandeeg uit en snijd alle driehoekjes uit. Giet het blikje party knakworstjes af. Leg op elk driehoekje een knakworstje en rol op als een croissantje. Leg elk knakworstbroodje op de bakplaat.
  • Smeer alle broodjes in met een geklopt ei. Bestrooi vervolgens met wat sesamzaad. 
  • Bak de knakworstbroodjes 10 minuten.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bladerdeeghapjes, broodje worst, knakworstbroodjes, knakworsten, snack

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk