Croissantdeeg met knakworst.
Dit is zo’n makkelijk en lekker hapje. Vroeger maakte je dit als een traktatie op school en nu maak ik het als een snackje. Het is gewoon erg simpel maar verdomd lekker met wat curry.
Ingrediënten
- 1 blikje croissantdeeg voor 24 mini stuks
- 1 blikje party knakworstjes
- 1 ei
- sesamzaad
Instructies
- Verwarm de oven op 200 graden. Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier.
- Rol het croissandeeg uit en snijd alle driehoekjes uit. Giet het blikje party knakworstjes af. Leg op elk driehoekje een knakworstje en rol op als een croissantje. Leg elk knakworstbroodje op de bakplaat.
- Smeer alle knalworstbroodjes met een geklopt ei. Bestrooi vervolgens met wat sesamzaad.
- Bak de knakworstbroodjes 10 minuten.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leave a comment