Pitabroodje met kipsaté.

Een makkelijke & snelle lunch of avondmaaltijd met pitabroodjes met zelfgemaakte kipsaté & taugé.
Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!

Pitabroodje met kipsaté.

Een makkelijke & snelle lunch of avondmaaltijd met pitabroodjes met zelfgemaakte kipsaté & taugé.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 pitabroodjes

Ingrediënten
  

  • 2 pitabroodjes
  • 1 kipfilet
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 el satésaus
  • 2 el zoete Ketjap Manis
  • 1/2 tl sambal oelek
  • 1 tl gemberpoeder
  • 1 tl honing
  • zout
  • handje taugé
  • komkommerschijfjes
  • handje gebakken uitjes
  • olijfolie

Instructies
 

  • Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes, pers de knoflook uit en marineer dit met de ketjap manis, honing, sambal, zout en gember.
  • Bak de kip met wat olijfolie gaar.
  • Verwarm 3 el satésaus apart in een bakje (magnetron) en smeer dit op de pitabroodjes.
  • Garneer de pitabroodjes met wat komkommer, kip, taugé en gebakken uitjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gezonde recepten, makkelijke recepten, pitabroodjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk