Een makkelijke & snelle lunch of avondmaaltijd met pitabroodjes met zelfgemaakte kipsaté & taugé.
Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!



Pitabroodje met kipsaté.
Ingrediënten
- 2 pitabroodjes
- 1 kipfilet
- 2 teentjes knoflook
- 3 el satésaus
- 2 el zoete Ketjap Manis
- 1/2 tl sambal oelek
- 1 tl gemberpoeder
- 1 tl honing
- zout
- handje taugé
- komkommerschijfjes
- handje gebakken uitjes
- olijfolie
Instructies
- Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes, pers de knoflook uit en marineer dit met de ketjap manis, honing, sambal, zout en gember.
- Bak de kip met wat olijfolie gaar.
- Verwarm 3 el satésaus apart in een bakje (magnetron) en smeer dit op de pitabroodjes.
- Garneer de pitabroodjes met wat komkommer, kip, taugé en gebakken uitjes.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle