Een gerecht met spitskool. Gezond, lekker en snel klaar. Dit gerecht is heerlijk met couscous.
Spitskool met kerrie.
Ingrediënten
- 1 spitskool
- 150 gram couscous
- 2 el kerrie
- 1 uien
- scheutje wokolie van Conimex
- zout
Instructies
- Bereid de couscous zoals op de verpakking staat vermeld.
- Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de spitskool in dunne repen. Helemaal onderaan zit de stronk, snijd deze harde stuk eruit.
- Verhit wat wokolie in een wokpan en fruit de ui aan. Voeg daarna de reepjes spitskool toe. Zodra de spitskool gaat slinken voeg je de kerrie toe.
- Laat de spitskool 10 minuten zachtjes stoven met een deksel op de wok. Meng alles goed door elkaar.
- Voeg eventueel wat zout naar smaak toe.
- Dit gerecht is heerlijk met wat couscous en eventueel een stukje kipfilet.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle