Spitskool met kerrie.

Een gerecht met spitskool. Gezond, lekker en snel klaar. Dit gerecht is heerlijk met couscous.

Spitskool met kerrie.

Een gerecht met spitskool. Gezond, lekker en snel klaar. Dit gerecht is heerlijk met couscous.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 spitskool
  • 150 gram couscous
  • 2 el kerrie
  • 1 uien
  • scheutje wokolie van Conimex
  • zout

Instructies
 

  • Bereid de couscous zoals op de verpakking staat vermeld.
  • Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de spitskool in dunne repen. Helemaal onderaan zit de stronk, snijd deze harde stuk eruit. 
  • Verhit wat wokolie in een wokpan en fruit de ui aan. Voeg daarna de reepjes spitskool toe. Zodra de spitskool gaat slinken voeg je de kerrie toe.
  • Laat de spitskool 10 minuten zachtjes stoven met een deksel op de wok. Meng alles goed door elkaar.
  • Voeg eventueel wat zout naar smaak toe.
  • Dit gerecht is heerlijk met wat couscous en eventueel een stukje kipfilet.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord couscous, makkelijke recepten, spitskool

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk