Spaghetti Boursin met spinazie.

Met slechts 5 ingrediënten zet je een heerlijke pasta op tafel. Makkelijk om te maken en binnen 20 minuten op tafel.

Spaghetti boursin met spinazie.

Met slechts 5 ingrediënten zet je een heerlijke pasta op tafel. Makkelijk om te maken en binnen 20 minuten op tafel.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram spaghetti
  • 1 ui
  • 200 gram bladspinazie
  • ½ pakje Boursin Knoflook & fijne kruiden
  • 100 ml kookroom
  • parmezaanse kaas
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de spaghetti beetgaar.
  • Pel en snipper de ui.
  • Snijd de spinazie in reepjes.
  • Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui op middelhoog vuur glazig.
  • Voeg de spinazie toe en bak dit zachtjes mee tot het slinkt.
  • Voeg de boursin toe en laat dit smelten.
  • Roer de kookroom en geraspte parmezaanse kaas erdoor en laat dit zachtjes pruttelen. De saus zal dikker worden.
  • Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Garneer met parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta, spinazie, vegetarische recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk