Havermout wafels.

Een basis recept voor wafels met havermout en yoghurt.

Havermout wafels.

Een basis recept voor wafels met havermout en yoghurt.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Breakfast
Porties 8 wafels

Ingrediënten
  

  • 250 gram fijne havermout
  • 100 gram bloem
  • 300 gram griekse yoghurt of volle yoghurt
  • 4 eieren
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 zakje vanillesuiker
  • snuf zout
  • bakspray

Instructies
 

  • Verhit de wafelijzer en vet deze in met een bakspray.
  • Maal de havermout heel fijn en voeg dit in een kom.
  • Voeg de bloem, bakpoeder, vanilliesuiker, yoghurt, snuf zout en eieren toe en roer met een garde door elkaar.
  • Verdeel steeds wat beslag met een ijslepel in de wafelijzer en bak de wafels gaar. Dit zal ongeveer 7 minuten duren.
  • Serveer de wafels met honing, stroop of fruit.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord havermoutwafels, ontbijtrecepten, wafels

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Havermout wafels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle