Lekkere wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente. Makkelijk en snel klaar dus zeker iets voor jou!


Wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente.
Ingrediënten
- 8 wraps
- 400 gram Mexicaanse roerbakgroente
- klein blikje mais
- 600 gram kipfilet
- 1 el paprikapoeder
- 1 el kurkuma
- 1 el kerriepoeder
- 1 el korianderzaad
- 1 el komijnzaad
- 1 tl chilipoeder
- 1 el knoflookpoeder
- zout
- zakje sla naar keuze
- olijfolie
Instructies
- Snijd de kipfilet in blokjes. Meng alle kruiden in een bakje en voeg de kipfiletblokjes toe.
- Eten er kinderen mee? Dan kan je de chilipoeder weglaten.
- Verhit een wok met wat olijfolie en bak de kipfiletblokjes voor 4 minuten. Wel afentoe goed roeren.
- Voeg na 4 minuten de roerbakgroente en de extra mais toe en roerbak dit voor 5 minuten mee. Blijf roeren anders bakt de groente aan.
- Zet het vuur laag en zet een deksel op de wok zodat het nog even kan stoven.
- Verwarm de wraps zoals op de verpakking staat vermeld.
- Garneer de wraps met wat sla en vul de wraps met groente & kip.
- Serveer met eventueel wat geraspte kaas, zure room, stukjes tomaat en stukjes komkommer.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle