Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

HOOFDGERECHTEN RECEPTEN

Wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente. 

Lekkere wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente. Makkelijk en snel klaar dus zeker iets voor jou!

Wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente.

Lekkere wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente. Makkelijk en snel klaar dus zeker iets voor jou!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerecht, kip&gevogelte
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 8 wraps
  • 400 gram Mexicaanse roerbakgroenten
  • klein blikje mais
  • 600 gram kipfilet
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el kurkuma
  • 1 el kerriepoeder
  • 1 el korianderzaad
  • 1 el komijnzaad
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 el knoflookpoeder
  • zout
  • zakje sla naar keuze
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de kipfilet in blokjes. Meng alle kruiden in een bakje en voeg de kipfiletblokjes toe.
  • Eten er kinderen mee? Dan kan je de chilipoeder weglaten.
  • Verhit een wok met wat olijfolie en bak de kipfiletblokjes voor 4 minuten. Wel afentoe goed roeren.
  • Voeg na 4 minuten de groenten en de extra mais toe en roerbak dit voor 5 minuten mee. Blijf roeren anders bakt de groente aan.
  • Zet de vuur laag en zet een deksel op de wok zodat het nog even kan stoven.
  • Verwarm de wraps zoals op de verpakking staat vermeld.
  • Garneer de wraps met wat sla en vul de wraps met groente en kip.
  • Serveer met eventueel wat geraspte kaas, zure room, stukjes tomaat en stukjes komkommer.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord mexicaanse keuken, wraps met kip

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.