Wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente. 

Lekkere wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente. Makkelijk en snel klaar dus zeker iets voor jou!

Wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente.

Lekkere wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente. Makkelijk en snel klaar dus zeker iets voor jou!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht, kip&gevogelte
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 8 wraps
  • 400 gram Mexicaanse roerbakgroente
  • klein blikje mais
  • 600 gram kipfilet
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el kurkuma
  • 1 el kerriepoeder
  • 1 el korianderzaad
  • 1 el komijnzaad
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 el knoflookpoeder
  • zout
  • zakje sla naar keuze
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de kipfilet in blokjes. Meng alle kruiden in een bakje en voeg de kipfiletblokjes toe.
  • Eten er kinderen mee? Dan kan je de chilipoeder weglaten.
  • Verhit een wok met wat olijfolie en bak de kipfiletblokjes voor 4 minuten. Wel afentoe goed roeren.
  • Voeg na 4 minuten de roerbakgroente en de extra mais toe en roerbak dit voor 5 minuten mee. Blijf roeren anders bakt de groente aan.
  • Zet het vuur laag en zet een deksel op de wok zodat het nog even kan stoven.
  • Verwarm de wraps zoals op de verpakking staat vermeld.
  • Garneer de wraps met wat sla en vul de wraps met groente & kip.
  • Serveer met eventueel wat geraspte kaas, zure room, stukjes tomaat en stukjes komkommer.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord mexicaanse keuken, wraps met kip

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk