Muffins met hagelslag.

Een makkelijk recept voor heerlijke chocolade muffins. Hagelslag kan je hier prima voor gebruiken!

Muffins met hagelslag.

Een makkelijk recept voor heerlijke chocolade muffins. Hagelslag kan je hier prima voor gebruiken!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 10 muffins

Ingrediënten
  

  • 220 bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 70 gram suiker
  • 2 eieren
  • 200 ml melk
  • scheut zonnebloemolie
  • 2 handen hagelslag
  • 10 walnoten

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng de bloem, bakpoeder, vanillesuiker, suiker, eieren, melk en zonnebloemolie tot een mooi beslag.
  • Roer de hagelslag er doorheen met een spatel.
  • Schenk het beslag met een ijslepel in de muffinsvormpjes of in de muffinvorm bekleed met bakpapier.
  • Vul ze net onder het randje zodat ze lekker groot worden.
  • Garneer met een walnoot en strooi nog wat hagelslag overheen.
  • Bak de muffins ongeveer 20 á 25 minuten gaar en goudbruin. (Prik eventueel met een satéprikker in de muffins om te kijken of ze van binnen droog zijn).
  • Laat ze goed afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bak recepten, cake, cupcakes, hagelslagmuffins, muffins

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle