Een makkelijk recept voor heerlijke chocolade muffins. Hagelslag kan je hier prima voor gebruiken!
Muffins met hagelslag.
Ingrediënten
- 220 bloem
- 2 tl bakpoeder
- 2 zakjes vanillesuiker
- 70 gram suiker
- 2 eieren
- 200 ml melk
- scheut zonnebloemolie
- 2 handen hagelslag
- 10 walnoten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de bloem, bakpoeder, vanillesuiker, suiker, eieren, melk en zonnebloemolie tot een mooi beslag.
- Roer de hagelslag er doorheen met een spatel.
- Schenk het beslag met een ijslepel in de muffinsvormpjes of in de muffinvorm bekleed met bakpapier.
- Vul ze net onder het randje zodat ze lekker groot worden.
- Garneer met een walnoot en strooi nog wat hagelslag overheen.
- Bak de muffins ongeveer 20 á 25 minuten gaar en goudbruin. (Prik eventueel met een satéprikker in de muffins om te kijken of ze van binnen droog zijn).
- Laat ze goed afkoelen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle