Snelle eiwrap met champignons.

Deze eiwrap staat binnen 15 minuten op tafel en ideaal voor een makkelijke lunch.

Snelle eiwrap met champignons.

Deze eiwrap staat binnen 15 minuten op tafel en ideaal voor een makkelijke lunch.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 200 gram champignons
  • 2 knoflookteentjes
  • scheutje ketjap manis
  • scheutje sojasaus
  • snuf peterselie
  • snuf zout
  • snuf peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verwarm een koekenpan met olijfolie. Klop de eieren los en bak een omelet.
  • Snijd de champignons in kwarten en pers de knoflook fijn. Bak de champignons en knoflook met wat olijfolie. Voeg een scheutje ketjap manis, sojasaus en een snuf peper en zout toe.
  • Leg de eiwrap op een bord en vul met de champignons. Bestrooi met wat peterselie en klaar!
  • Eetsmakelijk
Trefwoord champignons, eieren, lunch recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk