Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

BAKKEN DEEGWAREN & SOEPEN HAPJES & SNACKS RECEPTEN

Bladerdeeg hapjes met zalmsnippers en gegrilde paprika.

Heerlijke hartige hapjes voor een verjaardag of voor de lunch. Deze hapjes zijn heerlijk van smaak en snel gemaakt.

Bladerdeeg hapjes met zalmsnippers en paprika.

Heerlijke hartige hapjes voor een verjaardag of voor de lunch. Deze hapjes zijn heerlijk van smaak en snel gemaakt.
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 25 min
Gang Borrelhapje, lunchgerecht
Porties 17 hapjes

Ingrediënten
  

  • 1 rol bladerdeeg van Tante Fanny
  • 1 pakje St Moret Le Goût Primeur
  • 1 stuk rode Paprika Gegrild
  • 100 gram zalm Snippers
  • 10 gram bieslook
  • 5 gram peterselie
  • 1 ei
  • 50 gram geraspte belegen kaas

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de bieslook fijn en meng dit samen met 3/4 van de roomkaas.
  • Laat de paprika goed uitlekken en snijd blokjes. Snijd de peterselie fijn.
  • Rol de bladerdeeg uit en smeer in met de roomkaas met bieslook.
  • Verdeel de stukjes paprika, zalmsnippers, peterselie en geraspte kaas over de roomkaas.
  • Rol het bladerdeeg in de lengte op en snijd de rol in plakjes van ongeveer 2 cm.
  • Leg de plakjes op de bakplaat met bakpapier, smeer in met een losgeklopt ei en bak ze ongeveer 15 á 20 minuten. Laat ze wat afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bladerdeeghapjes, feesthapjes, hartige hapjes, snack

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.