Een superlekker bladerdeeghapje gemaakt met maar een aantal ingrediënten. Leuk voor een verjaardag of voor de lunch.
Bladerdeeg hapjes met zalmsnippers en paprika.
Ingrediënten
- 1 rol bladerdeeg van Tante Fanny
- 1 pakje St Moret Le Goût Primeur
- 1 rood paprika gegrild
- 100 gram zalm snippers
- 50 gram geraspte belegen kaas
- 10 gram bieslook
- 5 gram peterselie
- 1 ei
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de bieslook fijn en meng dit samen met 3/4 van de roomkaas.
- Laat de paprika goed uitlekken en snijd in blokjes. Snijd de peterselie fijn.
- Rol de bladerdeeg uit en smeer in met de roomkaas met bieslook.
- Verdeel de stukjes paprika, zalmsnippers, peterselie en geraspte kaas over de roomkaas.
- Rol het bladerdeeg in de lengte op en snijd de rol in plakjes van ongeveer 2 cm.
- Leg de plakjes op de bakplaat met bakpapier, smeer in met een losgeklopt ei en bak ze ongeveer 15 á 20 minuten. Laat ze wat afkoelen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle