Bladerdeeg hapjes met zalmsnippers en gegrilde paprika.

Een superlekker bladerdeeghapje gemaakt met maar een aantal ingrediënten. Leuk voor een verjaardag of voor de lunch.

Bladerdeeg hapjes met zalmsnippers en paprika.

Een superlekker bladerdeeghapje gemaakt met maar een aantal ingrediënten. Leuk voor een verjaardag of voor de lunch.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Borrelhapje, lunchgerecht
Porties 17 hapjes

Ingrediënten
  

  • 1 rol bladerdeeg van Tante Fanny
  • 1 pakje St Moret Le Goût Primeur
  • 1 rood paprika gegrild
  • 100 gram zalm snippers
  • 50 gram geraspte belegen kaas
  • 10 gram bieslook
  • 5 gram peterselie
  • 1 ei

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de bieslook fijn en meng dit samen met 3/4 van de roomkaas.
  • Laat de paprika goed uitlekken en snijd in blokjes. Snijd de peterselie fijn.
  • Rol de bladerdeeg uit en smeer in met de roomkaas met bieslook.
  • Verdeel de stukjes paprika, zalmsnippers, peterselie en geraspte kaas over de roomkaas.
  • Rol het bladerdeeg in de lengte op en snijd de rol in plakjes van ongeveer 2 cm.
  • Leg de plakjes op de bakplaat met bakpapier, smeer in met een losgeklopt ei en bak ze ongeveer 15 á 20 minuten. Laat ze wat afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bladerdeeghapjes, feesthapjes, hartige hapjes, snack

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk