Een lekker en gezond pasta gerecht met paprika en vegetarische jackfruit balletjes. Binnen 25 minuten op tafel! Kijk snel verder voor het recept!
Spaghetti met vegetarische balletjes.
Ingrediënten
- 200 gram volkoren spaghetti
- 10 zwarte olijven
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode paprika's
- 1 pakje Jackfruit balletjes (Rootzz of Nature)
- 1 el Italiaanse kruiden
- 100 gram gepelde tomaten uit blik
- geraspte kaas
- olijfolie
Instructies
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de paprika’s en ui in reepjes, pers de knoflook fijn en haal de olijven uit de blik.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de vegetarische balletjes met de paprika, ui en knoflook. Voeg na 5 minuten de gepelde tomaten (plat drukken met lepel) en de Italiaanse kruiden toe en laat dit even zachtjes pruttelen. Voeg eventueel wat peper en zout naar smaak toe.
- Verdeel de spaghetti over de borden en garneer met de saus.
- Bestrooit eventueel nog met wat geraspte kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle