Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

BUDGET RECEPTEN HOOFDGERECHTEN RECEPTEN

Spaghetti met vegetarische balletjes.

Een lekker en gezond pasta gerecht met paprika en vegetarische jackfruit balletjes. Binnen 25 minuten op tafel! Kijk snel verder voor het recept!

Spaghetti met vegetarische balletjes.

Een lekker en gezond pasta gerecht met paprika en vegetarische jackfruit balletjes. Binnen 25 minuten op tafel!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gr volkoren spaghetti
  • 10 zwarte olijven
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 rode paprika's
  • 1 pakje vegetarische jackfruit balletjes
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 100 gr gepelde tomaten uit blik
  • geraspte kaas
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af.
  • Snijd de paprika’s en ui in reepjes, pers de knoflook fijn en haal de olijven uit de blik.
  • Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak de vegetarische balletjes met de paprika, ui en knoflook. Voeg na 5 minuten de gepelde tomaten ( plat drukken met lepel ) en de Italiaanse kruiden toe en laat dit even zachtjes pruttelen. Voeg eventueel wat peper en zout naar smaak toe.
  • Verdeel de spaghetti over de borden en schep er paprika ui en gehaktballetjes met de olijven erop. Garneer met wat geraspte kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta recepten, spaghetti, vegan, vegetarisch

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.