Spaghetti met vegetarische balletjes.

Een lekker en gezond pasta gerecht met paprika en vegetarische jackfruit balletjes. Binnen 25 minuten op tafel! Kijk snel verder voor het recept!

Spaghetti met vegetarische balletjes.

Een lekker en gezond pasta gerecht met paprika en vegetarische jackfruit balletjes. Binnen 25 minuten op tafel!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram volkoren spaghetti
  • 10 zwarte olijven
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 rode paprika's
  • 1 pakje Jackfruit balletjes (Rootzz of Nature)
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 100 gram gepelde tomaten uit blik
  • geraspte kaas
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Snijd de paprika’s en ui in reepjes, pers de knoflook fijn en haal de olijven uit de blik.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de vegetarische balletjes met de paprika, ui en knoflook. Voeg na 5 minuten de gepelde tomaten (plat drukken met lepel) en de Italiaanse kruiden toe en laat dit even zachtjes pruttelen. Voeg eventueel wat peper en zout naar smaak toe.
  • Verdeel de spaghetti over de borden en garneer met de saus.
  • Bestrooit eventueel nog met wat geraspte kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta recepten, spaghetti, vegan, vegetarisch

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle