Romige pasta met asperges, spinazie en zalm.

Pasta met asperges is een geweldige combinatie. Voor jullie heb ik een makkelijk gerecht met spinazie, asperges, heel veel knoflook met zalmflakes. Een heerlijk gerecht dus geniet ervan!

Romige pasta met asperges, spinazie en zalm.

Pasta met asperges is een geweldige combinatie. Voor jullie heb ik een makkelijk gerecht met spinazie, asperges, heel veel knoflook met zalmflakes. Een heerlijk gerecht dus geniet ervan!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram spaghetti
  • 6 witte asperges
  • 150 gram gerookte zalmflakes
  • 1 ui
  • 8 teentjes knoflook
  • 2 grote handen bladspinazie
  • ongezouten roomboter
  • 100 ml kookroom
  • 1 groente bouillonblokje
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • snuf bieslook
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Kook de spaghetti met een groente bouillonblokje beetgaar.
  • Pel en snipper de ui en knoflook in een keukenmachine.
  • Was en schil de asperges en snijd in 3 stukken. Kook de asperges met een klontje roomboter tot ze beetgaar zijn en haal uit de pan.
  • Verhit ondertussen een klontje roomboter in een pan en bak de ui met knoflook zachtjes glazig. 
  • Na 5 minuten voeg je de spinazie erbij en laat dit slinken.
  • Voeg de kookroom, parmezaanse kaas, de helft van de zalm en snuf bieslook toe.
  • Schep voorzichtig de spaghetti door de saus en voeg eventueel wat zout en peper naar smaak toe.
  • Schep de pasta op de borden met de stukjes asperges. Garneer met wat zalm en bieslook.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord asperges, pasta recepten, spaghetti

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk