Heerlijke koeken van havermout en rozijnen. Hier waren ze goed gekeurd! Geniet ervan.



Havermout koeken met rozijnen.
Ingrediënten
- 115 gram boter
- 120 gram suiker
- 125 gram bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 ei
- 125 gram havervlokken
- 125 gram rozijnen
- 2 tl kaneel
- snuf zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Meng de boter met het suiker en klop dit met een mixer goed door.
- Voeg de bloem, bakpoeder, ei, zout en kaneel toe en kneed dit tot een deeg.
- Voeg als laatste de havermout en rozijnen toe en kneed alles goed door.
- Maak balletjes van 50 gram en en leg deze op een bakplaat bekleed met bakpapier. (niet te dicht op elkaar, want ze lopen uit)
- Druk ze een beetje plat en bak de koekjes in 12 minuten gaar. Laat ze goed afkoelen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle