Havermout koekjes met rozijnen.

Heerlijke koeken van havermout en rozijnen. Hier waren ze goed gekeurd! Geniet ervan.

Havermout koeken met rozijnen.

Heerlijke koeken van havermout en rozijnen. Hier waren ze goed gekeurd! Geniet ervan.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 12 minuten
Totale tijd 22 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 12 koeken

Ingrediënten
  

  • 115 gram boter
  • 120 gram suiker
  • 125 gram bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • 125 gram havervlokken
  • 125 gram rozijnen
  • 2 tl kaneel
  • snuf zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Meng de boter met het suiker en klop dit met een mixer goed door.
  • Voeg de bloem, bakpoeder, ei, zout en kaneel toe en kneed dit tot een deeg.
  • Voeg als laatste de havermout en rozijnen toe en kneed alles goed door.
  • Maak balletjes van 50 gram en en leg deze op een bakplaat bekleed met bakpapier. (niet te dicht op elkaar, want ze lopen uit)
  • Druk ze een beetje plat en bak de koekjes in 12 minuten gaar. Laat ze goed afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord havermoutkoekjes, koekjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk