Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

BUDGET RECEPTEN HOOFDGERECHTEN ONTBIJT, LUNCH & DRANKJES RECEPTEN

Couscoussalade met feta & spinazie.

Een frisse salade voor een lunch of als avondmaaltijd. Heerlijk met wat gebakken kip. Super makkelijk om te maken en erg lekker.

Couscoussalade met feta & spinazie.

Een frisse salade voor de lunch of als avondmaaltijd. Heerlijk met een stukje gebakken kip. Dit recept is makkelijk om te maken en mega lekker!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 10 min
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 zak Lassie voorgestoomde couscous
  • 1 gele paprika
  • 2 volle handen babyspinazie
  • 1 rode ui
  • 1/2 komkommer
  • 4 takjes peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tomaat
  • 40 gram tomatenpuree
  • fetakaas
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • snuf zout
  • scheutje citroensap
  • olijfolie

Instructies
 

  • Voeg de couscous in een kom.
  • Meng een snuf zout, uienpoeder en paprikapoeder doorheen. (naar smaak)
  • Snijd de komkommer, tomaat, paprika, peterselie en ui heel fijn en roer dit door de couscous.
  • Pers de knoflook boven de kom en voeg de tomatenpuree met een scheutje citroensap en scheutje olijfolie toe.
  • Meng als laatste gekruimeld feta en de babyspinazie door de couscous en klaar!
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord couscous, couscoussalade, salade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.